Υλικά
Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 μεγάλα αγγούρια
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι αλάτι
4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο ή άνηθο (προαιρετικά)
Καθαρίζουμε τα αγγούρια, τα ψιλοκόβουμε και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίζουν τα υγρά τους. Πολτοποιούμε το σκόρδο μαζί με το αλάτι. Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε καλά το αγγούρι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο εναλλάξ με το ξύδι, τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι. Φυλάγεται στο ψυγείο.