2 ποτήρια ελαιόλαδο
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλιά κανελογαρύφαλλα
1 φακελάκι μπέικιν-πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα
Αλεύρι όσο πάει για να γίνει η ζύμη μαλακή
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη, συνεχίζουμε με τα κανελογαρύφαλλα, τη σόδα διαλυμένη στο χυμό πορτοκαλιού και τέλος το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν-πάουντερ. Ζυμώνουμε μαλακή και ελαστική ζύμη και πλάθουμε κουλουράκια. Τα περνάμε από σησάμι, τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.